Sommaren 2017

Hej!

Nu har vårens aktiviteter avslutats, och kommer tillbaka först vecka 36. Då kommer vi endast ha öppet tre eftermiddagar/kvällar i veckan, pga minskat bidrag och intresse av besökare. Men vi kommer även börja ha öppet en lördag i månaden. Mer information om det i Augusti.

Under sommaren kommer vi hitta på en del roliga aktiviteter!

* Under vecka 25-26  och 28-29 så kommer lokalen ha sommaröppet måndag -fredag (exkl midsommarafton) mellan kl 14-19. Detta möjliggörs med ekonomiskt stöd av Karlstad Kommun samt Studiefrämjandet Örebro-Värmland.

Vi kommer ha öppen verksamhet, dvs du kommer och spelar vad du vill. Ta gärna med dina kompisar och egna spel om du vill. Är du mellan 10-15 bjuder vi dessutom på fika (då vi primärt jobbar med den målgruppen, men man är välkommen även om man är yngre eller äldre, man får dock köpa fika själv då från vår kiosk).

* På lördag 1/7 kommer vi stå i Studiefrämjandets tält på Putte i Parken och köra lite prova på spel. Vi är i tältet mellan kl 13-17, varmt välkomna att hänga med oss.

* Karlstad Spelkonvent går av stapeln 7-9 Juli på Tingvallagymnasiet, som vi tidigare har skrivit om. Det blir brädspel, figurspel, kortspel, rollspel, simulationsspel, LAN, tv-spel och mycket mer. Just nu söker man funktionärer, ta chansen att vara med!

www.ksk2017.blogspot.se

* Gjut-LAN Summer 11-13 Augusti har öppnat sin anmälan, och man utlovar Overwatch och Heroes of the Storm turneringar med fina priser. Läs mer och anmäl dig på:

www.gjutlan.blogspot.se

Styrelsen önskar alla en trevlig sommar, och hoppas ni kommer och spelar med oss på Gjuteriet!